Billiga SE Domäner

10 kronor för .se-domäner under hela mars

Just nu kan du komma över de eftertraktade .se-domänerna till ett vrakpris. Både det hyllade webbhotellet Binero och vårt favoritwebbhotell City Network säljer.se-domäner för 10 kronor under hela mars. Som du vet är .se den klart starkaste toppdomänen i Sverige, så om du är ute efter en bunt domäner för din verksamhet eller för dina hobbysajter är det hög tid att slå till nu.

Om du köper dina .se-domäner hos Binero får du inte köpa fler än 9 999 999 domäner, vilket naturligtvis är Bineros skämtsamma sätt att förklara för oss att vi kan köpa ett obegränsat antal domäner. Efter det första året betalar du 99 kr/år för dina .se-domäner hos Binero och samma sak gäller för City Network. Erbjudandet gäller som vanligt endast för nyregistreringar.

Om du inte har ett webbhotell än bör du titta närmare på City Networks lösningar eftersom du nu kan köpa både billiga domäner och ett riktigt billigt webbhotell hos dem. Du behöver bara betala 10 kronor i månaden för webbhotellet under det första året och efter det betalar du 74 kronor i månaden. För det priset får du ett riktigt snabbt och stabilt webbhotell som har 250 GB i utrymme.

Billiga domäner – ett plussummespel

Naturligtvis är dessa låga domänpriser webbhotellens sätt att ragga nya kunder och för att få behålla sina redan nöjda kunder en lång tid framöver, men vad spelar det för roll? Det här är ett plusummespel som både hostingföretaget och du som kund tjänar på. Du tjänar på det direkt och hostingföretaget tjänar på det i längden eftersom de både får nya kunder och nöjda stamkunder.