Bästa Webbhotellet 2016

Miss Hosting är det bästa webbhotellet 2016, varför?

Miss Hosting har utsetts av flera oberoende jämförelsesajter till bästa webbhotellet 2016. Du kan teckna flera olika paket utifrån dina behov med minst 100 GB lagring. Alla paket ger dig obegränsat antal e-postadresser och trafikmängd. Välj mellan ett hundratal professionellt designade och responsiva teman för din webbsida. Miss Hosting passar både till företag och privatpersoner som vill ha bästa funktionalitet och med prisbelönt support dygnet runt.

Ett webbhotell som erbjuder allt

Utmärkelsen till bästa webbhotellet 2016 beror på flera faktorer, Miss Hostings flexibla tjänster, det låga priset samt befintliga kunders höga betyg. Med deras enkel drag-and-drop site builder kan du snabbt och enkelt bygga din webbplats utan förkunskaper. Mer avancerade funktioner kan du lätt lägga till med one-click installation. Självklart kan du även registrera din domän direkt och du kan lägga till Office 365 till förmånligt pris.

Servrarna som Miss Hosting tillhandahåller är baserade i Sverige med hög driftsäkerhet. Mest beröm får Miss Hosting för sin prisbelönta support som är tillgänglig hela dygnet för att svara på dina frågor och hjälpa dig igång, en självklarhet för utmärkelsen bästa webbhotellet 2016. Detta gör Miss Hosting till ett av de allra bästa alternativen för nybörjare. Förutom lagringsutrymme, är det enda som skiljer de olika paketen åt är antalet undersidor du får.

Miss Hosting gör det enkelt

Miss Hosting har utsetts till det bästa webbhotellet 2016. De erbjuder en driftsäker tjänst som är enkel att använda till ett av marknadens bästa priser. Du kan välja det paket som passar dina behov, beroende på hur mycket lagringsutrymme eller antalet undersidor som du kommer behöva. Flera applikationer finns tillgängliga att installera utan extra kostnad, exempelvis WooCommerce eller Magento e-handelslösningar. Det finns även tilläggstjänster såsom dedikerade servrar eller tillgång till Office 365-molntjänsten till förmånligt pris. Du får ett stort antal färdiga responsiva mallar att utgå ifrån, vilket gör det snabbt att komma igång, och en av marknadens mest tillgängliga kundtjänsterna till hjälp. Miss Hosting är en allsidig webbhotell som passar både privatperson som företag.

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet