Billiga .se-domäner till 31 oktober!

Just nu kan du köpa .se domäner riktigt, riktigt billigt. Loopia erbjuder .se-domäner för 29 kronor och City Network tar just nu endast 10 kronor för .se-domäner! Det här är två grymt bra erbjudanden eftersom en .se-domän är en mycket bra toppdomän som annars brukar kosta runt hundralappen. Här kan du läsa lite mer om deras erbjudanden.

Billiga domäner hos Loopia

Loopias erbjudande om billiga .se domäner för 29 kronor varar fram till den 31:a oktober 2012, så det är bäst att du passar på. Erbjudandet gäller för nya kunder, men du behöver inte köpa webbhotell hos Loopia när du tar del av deras domänerbjudande. Vi rekommenderar ändå att du tittar närmare på Loopias webbhotell eftersom det är ett av Sveriges bästa, största och mest prisvärda webbhotell.

Billiga domäner hos City Network

City Networks erbjudande om .se-domäner för 10 kronor gäller fram till den 27:e oktober. Erbjudandet gäller både för City Networks befintliga kunder och nya kunder. Men tänk på att du bra får registerara högst 1000 .se-domäner. Skämt åsido, erbjudandet är grymt bra och om du funderar på att slå på stort och dra upp en hel bunt med sajter på under en riktigt bra toppdomän så är det läge att göra det nu. Om du vill köpa webbhotell hos City Network är de också ett bra läge. Du betalar bara 10 kronor i månaden det första året och sedan 74 kronor i månaden. Det är riktigt billig för ett mycket bra webbhotell med ett extremt stort utrymme och bra prestanda.