Blogga med WordPress

Om du vill blogga med det omåttligt populära publiceringsverktyget WordPress kan du antingen blogga direkt på wordpress.com eller lägga upp din blogg på ett webbhotell. Vi på webbhotells.se föredrar att blogga med WordPress på ett webbhotell för att det ger oss användare mycket friare händer:

  • Du får tillgång till en massa schyssta plugins, får friare händer när det gäller mallar och kan anpassa din blogg till det yttersta.
  • Din blogg blir stabilare och snabbare än hos WordPress bloggtjänst om du lägger den på ett bra webbhotell.
  • Du kan anpassa ditt bloggutrymme helt efter dina egna önskemål.

Blogga billigt med WordPress hos Crystone

Som du kanske känner till kan du inte installera WordPress gratis via One Click Installer på Crystones webbhotell, istället ger de dig gratisverktyget Sitebuilder, vilket vi på webbhotells tycker är lite trist eftersom Crystones webbhotell i övrigt är ett lysande webbhotell som är snabbt och stabilt.  Men numera erbjuder Crystone en billig webbhotellsliknande lösning för dig som vill ha en eller flera WordPressbloggar på ett webbhotell.

För bara 25 kr/mån får du 10 GB i utrymme, vilket räcker mycket långt för både en eller flera bloggar, och du får knyta hur många domäner du vill till ditt lilla webbhotell hos Crystone. Det här är en betydligt bättre lösning än att blogga med WordPress bloggtjänst och är ett utmärkt alternativ till vanligt webbhotell för dig som bloggar eftersom det kostar betydligt mindre. Rekommenderas!