Dags att byta webbhotell? FS Data hjälper dig med flytten!

Det är alldeles för många webbhotellsanvändare som stannar kvar på halvdant eller dåligt webbhotell bara för att de tycker att det är så omständigt att byta webbhotell. Egentligen är det inte så extremt svårt att byta webbhotell om man bara har någon enstaka hemsida men om du har många hemsidor, många domäner och en massa e-post som du vill behålla kan det bli en hel del jobb. Dessutom är det många som vet hur man flyttar över en domän men inte hur man flyttar över en hel hemsida. Därför har många webbhotell guider på sina hemsidor som visar dig hur du ska gå tillväga, men numera finns det även webbhotell som hjälper till med flytten. En av dessa webbhotell är det grymt stabila webbhotellet FS Data.

Flytthjälp hos FS Data

Om du väljer att dumpa ditt gamla instabila och sega webbhotell och byta till FS Data kan en tekniker hjälpa till med flytten om du lägger till tjänsten flytthjälp när du köper ett webbhotell hos dem. FS Data tar helt och hållet ansvar för din flytt och ser till att dina hemsidor inte drabbas av några avbrott. Naturligtvis får du även hjälp med överföring av e-post och domäner. Teknikern håller dig även uppdaterad under flyttens gång och svarar på dina frågor.

FS Data har flera specialister som kan hjälpa dig beroende på vilken sorts hemsida du ska flytta över. Om du till exempel har en hemsida som är gjord i WordPress får du hjälp av en expert på WordPress och om du har en Windowsbaserad hemsida får du hjälp av en annan expert. FS Data förändrar inget på dina hemsidor och uppdaterar dem inte. Innan hemsidan läggs upp på deras webbhotell får du kontrollera den på en alternativ webbadress som allmänheten inte kan se.

Om du vill lämna ditt gamla webbhotell och skaffa ett riktigt bra webbhotell istället, men inte orkar ordna med flytten själv, kan vi varmt rekommendera FS Data.