Enklare domänöverlåtelse och 9 kr för .se-domäner

Okej, det var inte så länge sedan vi här på webbhotells.se bloggade om Binero, men vi känner ändå att vi måste göra det igen. Nej, det är inte så att vi har fått pengar under bordet för att puffa för just Binero utan det är snarare så att det är hos Binero som det händer en hel del just nu. Nu har Binero gjort det betydligt enklare för dig att överlåta domäner och säljer dessutom ut Sveriges bästa toppdomän för endast 9 kr/styck.

Domänöverlåtelse direkt i kontrollpanelen

I somras bytte Binero som bekant till en ny bättre lagerlösning som gör att deras kunder har fått ett ännu säkrare och stabilare webbhotell. Nu har Binero även förbättrat sina rutiner för överlåtelse av domäner. På många webbhotell är det ju så att om du vill byta ägaruppgifter på någon domän och kanske flytta över den till en annan kunds konto måste du kontakta supporten, få en blankett som du och den nya ägaren ska skriva under och som sedan ska skickas tillbaka. Efter det får du vänta på ett mail som godkänner bytet och det kan ta lite tid.

Så här har det även varit hos Binero, men nu kan du som har ett webbhotell hos Binero göra det här direkt i kontrollpanelen. Där fyller du enkelt i en domänöverlåtelse med dina ägaruppgifter och den nya ägarens uppgifter. Sedan skriver du ut blanketten som ni skriver under, skannar av och laddar upp i kontrollpanelen. Det här gör att det blir mycket smidigt och går mycket snabbt att överlåta en domän, vilket är extra bra för dig som ofta överlåter domäner. Du kan läsa mer om hur det här går till på Bineros hemsida.

http://blogg.binero.se/2013/09/binero-5-ar-overlatelsehantering-i-kontrollpanelen/

9 kr för se-domäner i september!

Inte nog med att Binero har en ny lagerlösning och en smidig domänöverlåtelse, nu säljer Binero även ut toppdomänen .se för endast 9 kr under hela september. Det är bara att passa på eftersom .se är en av Sveriges bästa toppdomäner.