Fynda billiga webbhotell idag!

Som du säkert vet så blir webbhotellen bara billigare och billigare samtidigt som de blir bättre och bättre. Idag kostar de flesta bra webbhotell under 100 kr och det här är ju naturligtvis bra för alla oss som behöver ett webbhotell. Fyra av Sveriges största webbhotell, Binero, Loopia, City Network och Crystone har alla sänkt sina priser. Binero kostar 69 kr/mån, Loopia kostar 83 kr/mån och City Network och Crystone kostar 59 kr/mån. Inte nog med det, för närvarande har både City Network, Crystone samt Webbdo riktigt bra erbjudanden på sina webbhotellspaket som gäller under det första året. Därför ska vi nu på webbhotells.se titta lite närmare på dessa erbjudanden.

Webbhotellserbjudanden

City Network. Vår favorit City Network kostar bara 10 kr/mån och då får du ett utrymme på hela 250 GB, månadstrafik på 5000 GB, 1000 e-postkonton och kan numera knyta ett obegränsat antal domäner till webbhotellet. 10 kr/mån är alltså ett löjligt lågt pris med tanke på vad du får för pengarna.

Crystone. Crystones snabba och stabila webbhotell kostar också endast 10 kr/mån och ger dig samma utrymme och trafik som City Network samt ett obegränsat antal e-postadresser, tre gratis MSSQL-databaser och en Google Adwords-kupong på 750 kr vilket är perfekt för dig som vill tjäna pengar på din hemsida.

Webbdo. För 9 kr/mån får du ett webbhotell med hög prestanda som passar bra för dig som inte har så många hemsidor och därför inte behöver ha ett så stort webbhotell. Webbdo ger dig 1.5 GB i utrymme, 40 GB trafik, 10 tilläggsdomäner, 15 databaser och 15 e-postadresser.

Så om du är ute efter ett riktigt bra och riktigt billigt och webbhotell är det bara att passa på att fyna nu.