Heymo – ett lätt alternativ!

För dig som letar efter ett riktigt lätt webbhotell är Heymo ett bra tips. Hur det kommer sig att de är så lätta att använda och vad som skiljer dem från andra liknande webbhotell kan du läsa mer om nedan.

Mer information om Heymo

Det finns många bra och lätta verktyg på marknaden. Men, om du letar efter något riktigt enkelt som är mer än en blogg, så är Heymo ett bra alternativ. I likhet med många andra lätta webbhotell kan du välja mellan en rad olika mallar och teman och i princip skapa din egen hemsida på ett par minuter. Det gör att du snabbt kommer igång och att du lätt blir nöjd. På det sättet behöver du inte lägga ner jättemycket tid på att sätta dig in i hur du använder olika verktyg innan du börjar, utan du kan välja ett färdigt tema.

De erbjuder främst två alternativ, en gratisvariant och ett alternativ som ger dig fler verktyg och möjligheter att påverkar och skräddarsy just din sida. Det är en del verktyg och förutsättningar som inte ingår i gratisalternativet som kan vara värt att känna till, bland annat ingår inte ett eget domännamn.

Den här typen av webbhotell är extra bra för dig som inte har så mycket tidigare erfarenhet. Det är också smart att börja utveckla en hemsida hos ett webbhotell som Heymo och sedan antingen skala upp sidan genom att välja deras andra mer påkostade alternativ eller att flytta till ett annat webbhotell när du känner dig redo. Oavsett vilket så kan vem som helst skapa en lyckad hemsida hos det här webbhotellet och det är lätt att lägga in och uppdatera ditt material.

Det kan vara smart att vara uppmärksam på hur sidan ser ut i olika format. Det gäller främst för dig med en yngre målgrupp, eftersom de allra flesta surfar via sin telefon och inte via dator.

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet