Installera

Installatron gör ditt liv enklare

De flesta webbhotell har något som heter One Click installer som installerar applikationer som WordPress och Joomla på ditt webbhotell med ett enda klick. Det fina med applikationer som har installerats med webbhotellets installerare är att installeraren automatiskt letar efter nya uppdateringar som du sedan enkelt kan installera. På så sätt förses du hela tiden med nya viktiga uppdateringar som förbättrar dina applikationer. Men ibland kan det kanske hända att du vill använda sig av en applikation som du själv installerar på ditt webbhotell och som inte uppdateras automatiskt. Om du har många sådana applikationer kan det bli jobbigt och tidsödande att ständigt hålla alla applikationer uppdaterade.

Det här problemet har hostingföretaget Strongbox hittat en brilliant lösning på. Strongbox ger nu alla sina webbhotellskunder gratis tillgång till den revolutionerande installeraren Installatron som ger dem tillgång till ett 70-tal applikationer. Inte nog med att man får tillgång till WordPress, Joomla, olika e-handelslösningar, forum-verktyg och massor av andra applikationer, Installatron letar hela tiden efter nya uppdateringar till alla dessa applikationer. Med några få knapptryck installerar du enkelt de nödvändiga uppdateringarna.

Installatron gör ditt liv på webbhotellet betydligt enklare eftersom du själv slipper leta runt i den snåriga uppdateringsdjungeln och göra onödigt omständiga uppdateringar. Med Installatron kan du till exempel installera och uppdatera applikationer som Drupal, Magento, Mambo, osCommerce, SugarCRM och ZenCart.