Lite om våra nya webbhotell

Som du kanske redan har sett så har vi under senhösten och nu under vintern fyllt på med tre nya webbhotell här på webbhotells.se. Vårt mål är ju att presentera marknadens bästa och mest prisvärda webbhotell och det är därför naturligt att vi fyller på med nya webbhotell ibland. Därför tänkte vi nu titta närmare på våra tre senaste webbhotell och förklara för dig varför vi har valt ut just dessa webbhotell.

Space2U

Space2U är inte direkt marknadens billigaste webbhotell men det andas kvalitet och har vunnit titeln ”bäst i test” hos Internetworld 2 år i rad. Det är ett mycket snabbt och stabilt webbhotell som har en upptid på hela 99.997 % och en lätthanterlig kontrollpanel. Space2U är alltså webbhotellet för dig som föredrar kvalitet före kvantitet.

Servage

Servage är ett webbhotell som har sina servrar i Tyskland, men tro inte för den skull att webbhotellet är instabilt och långsamt för att du sitter i Sverige. Nej, prestandan är det verkligen inget fel på och webbhotellet har en upptid på 99.98 %. Anledningen till att vi har valt att puffa för Servage är att det är ett extremt billigt webbhotell som trots priset och den höga kvaliteten ger dig ett obegränsat utrymme, obegränsad trafikmängd och du får knyta ett obegränsat antal domäner till det. Ja, vad ska vi säga? Servage är webbhotellet för dig som behöver ett riktigt stort utrymme för en litet peng utan att tubba på kvaliteten.

Inleed

Inleed är vårt senaste tillskott och är det perfekta valet för dig som inte behöver ett extremt stort utrymme. Det är ett mycket prisvärt webbhotell som kostar från 19 kr/mån och är alltså ett mycket bra budgetalternativ som håller måttet på alla fronter.