Lysande sajtbyggare hos Crystone

Sedan en tid tillbaka erbjuder Crystone ett gratis publiceringsverktyg som du kan bygga din hemsida, din blogg, din webbshop, ditt forum eller ditt bildgalleri med om du skaffar ett webbhotell hos dem. Verktyget heter träffande nog Crystone Sitebuilder. Om du tidigare har använd dig av det omåttligt populära och lättanvända WordPress så kommer du inte ha några som helst problem att använda dig av Crystone Sitebuilder heller. Även om du aldrig har skapat en hemsida tidigare kommer du snabbt lära dig hur Crystones sajtbyggare fungerar.

Crystone Sitebuilder har hundratals mallar som du kan välja på och en mängd applikationer som till exempel Google Analytics och ett antal videomoduler. Här finns även ett stort bildgalleri som du helt fritt får använda på din hemsida, vilket är ett stort plus eftersom det är långt ifrån alla bilder på nätet som är gratis och fria att använda.

Testa Crystone Sitebuilder

Om du har skaffat ett webbhotell hos Crystone och vill testa deras Sitebuilder loggar du bara in på ditt webbhotell och klickar du på ”Applikations Valvet” som du hittar i menyn högst upp i kontrollpanelen. Klicka på ”Parallels Web Presence Builder” och sedan på installera. När du vill börja använda applikationen loggar du in på sitebuildern i valvet.

Om du använder dig av Crystones Webbhotell och aldrig testat deras Sitebuilder bör du göra det. Det är mycket möjligt att du kommer att föredra Sitebuilder framför WordPress. Däremot kommer ni som satsar hårt på att skapa många hemsidor och som vill ha en enorm flexibilitet förmodligen fortsätta att använda WordPress eftersom WordPress hela tiden överöses med nya tillägg, mallar och moduler. Men du som inte är en så fullt avancerad användare kommer kunna dra stor nytta av Crystone Sitebuilder, det är vi på webbhotells.se övertygade om. Det är ett mycket kompetent och lättanvänt publiceringsverktyg.