Erbjudande i December Månad

Många schyssta erbjudanden nu i december

Många schyssta erbjudanden nu i december

Såhär inför jul kan du alltid passa på att ge dig själv en riktigt fin julklapp, som till exempel ett billigt webbhotell och billiga domäner. Och även om du inte gillar att ge dig själv julklappar så borde du ändå kika på alla de fina erbjudanden som finns just nu om du funderar på att byta webbhotell eller skaffa fler domäner. Här ska vi på webbhotells.se presentera några av decembers bästa erbjudanden.

Grymma priser på webbhotell

  • FS Data har ett av marknadens mest stabila webbhotell, men brukar sällan ha några erbjudanden. Just nu kan du trots allt skaffa ett webbhotell hos FS Data för bara 495 kr för det första året, och då ingår flytthjälp. FS Data hjälper dig alltså med flytten när du byter webbhotell, vilket innebär att du slipper att själv föra över dina domäner och webbsidor till dem. Vi har skrivit om hur det går till i ett tidigare blogginlägg.
  • Binero har 50 % i rabatt på båda sina webbhotell vilket innebär att du inte betalar mer än 34:50 kr/mån för ett privatpaket och 69 kr/mån för ett företagspaket under det första året. Mycket bra pris alltså.
  • Även City Network och Crystone har billiga webbhotell för 10 kr/mån, men det har de haft länge.

Riktigt bra domänerbjudanden

Så det är bara att fynda på om du behöver ett bättre webbhotell eller fler domäner.

  • Binero rear inte bara ut sina webbhotell, det har även ett riktigt bra domänerbjudande just nu. De rear ut Sveriges bästa toppdomän, se-domänen, för endast 12:50 kr/styck.
  • City Network tar steget längre och rear ut se-domäner för bara 10 kr/styck.

Så det är bara att fynda på om du behöver ett bättre webbhotell eller fler domäner.