Några av Sveriges bästa webhotell

Det finns en uppsjö av olika webbhotell på marknaden så det kan vara svårt att veta vilka som är bäst. Här kommer tips på några av Sveriges i nuläget bästa webbhotell.

 

Miss Hosting

Detta är faktiskt ett av de senare alternativen för webbhotellen som finns att tillgå i Sverige. Trots detta har de som står bakom en lång erfarenhet av branschen. Du kan alltså känna dig trygg med att de kan sin sak. De har riktigt bra priser, till exempel får du så mycket som 100GB för bara 29 kronor i månaden. Detta är deras baspaket och köper du detta ingår även något som kallas Sitebuilder. Dessutom kan du lägga på hur många domäner och e-postadresser som du önskar. Ett stort plus är deras smidiga panel som är enkel att hantera även om du är nybörjare.

 

StableHost

Ett av de mest populära alternativen, inte bara i Sverige utan även internationellt. De stoltserar med över 15 år i branschen och har lyckats bygga upp ett riktigt gott rykte. En stor fördel med detta webbhotell är att de har en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. De står redo att lösa alla dina problem. Du behöver inte välja en svensk server utan det går vart som helst i världen.

 

Hemsida24

Detta är Sveriges äldsta alternativ om du vill använda ett webbhotell då sajten gick live under 2008. Det används idag av flera tusentals privatpersoner och företag. De har en helt unik SiteBuilder och kanske är det just denna som gjort att de är så otroligt populära. Den liknar ingenting annat som finns på marknaden idag. Hemsida24 är perfekt för dig som står inför utmaningen med att skapa din första hemsida. Du kan göra det helt på egen hand även om du har väldigt begränsad erfarenhet sedan tidigare.

 

 

 

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet