Nya webbhotell på Webbhotells.se

Vi på webbhotells.se slutar aldrig att leta efter nya, bra och prisvärda webbhotell och därför har vi börjat fylla på med ytterligare tre webbhotell. Först ut är Miss Hosting och inom de närmaste dagarna kommer du även att hitta webbhotellen Meebox och Seven Star på vår sajt. Naturligtvis kommer vi att recensera samtliga av dessa webbhotell men här kommer vi att ge dig en liten vink om vad de erbjuder.

  • Miss Hosting. Miss Hosting är ett webbhotell som nyligen lanserades i Sverige och bakom webbhotellet hittar du kompetenta medarbetare som har mångårig erfarenhet av branschen. Just nu har de mycket förmånliga erbjudanden: deras billigaste webbhotell kostar bara 10 kr/mån under det första året och deras dyraste paket kostar endast 30 kr/mån och då får du obegränsat utrymme och trafik för pengarna. Vi har redan testat deras support genom att maila dem några frågor om webbhotellet i tisdags kl. 20.04 och fick korrekta svar kl. 20.18, inte illa måste vi säga!
  • Meebox. Meebox har tre billiga webbhotell som ger dig 10, 20 och 30 GB i utrymme för 12, 24 och 36 kr/mån och tre lite dyrare webbhotell som inte ger dig mer utrymme men som istället ger dig en enorm prestanda, vilket är perfekt för företagshemsidor och för dig som tjänar pengar på dina hemsidor.
  • Seven Star. Seven Star är ett prisvärt, snabbt och stabilt webbhotell som ständigt gör en backup på dina hemsidor och ger dig 30 dagars öppet köp. Just nu kan du köpa ett webbhotell hos dem för 149 – 349 kr som gäller för ett helt år.