Obegränsat utrymme för en spottstyver

Det flesta behöver inte ett webbhotell som ger dem mer än ett tiotal gig i utrymme och de som behöver ett riktigt stort utrymme brukar klara sig bra på några hundra gig. Men det finns folk som satsar stort på hemsidebygge och som då behöver ett ännu större utrymme, folk som helst vill ha ett obegränsat utrymme. Om du också är ute efter ett webbhotell som ger dig obegränsat utrymme, obegränsad trafik och ett obegränsat antal e-postadresser så finns det faktiskt, och det är faktiskt riktigt billig om du använder dig av Offshore Hosting, vilket innebär att du skaffar ett webbhotell som är etablerat utomlands.

Obegränsat utrymme hos snabba och stabila Servage One

Om du till exempel vänder dig till Servage One betalar du bara 3.95 Euro i månaden om du tecknar ett 3-årsavtal, och som mest 6.95 Euro om du betalar för ditt webbhotell en gång var tredje månad. Det är ju inte dyrt alls för ett snabbt och stabilt webbhotell som har sina serverar i Tyskland. Ja, det är ju inte längre från Stockholm till Tyskland än från Stockholm till Luleå, snarare närmare, så du behöver knappast vara orolig för att webbhotellet kommer att vara långsamt och instabilt för att det ligger i Tyskland.

Servage One har även lösningar för VPS. För endast 17.79 Euro får du en VPS på hela 150 GB och en trafikmängd på 5 TB, alltså 5000 GB. Det är riktigt, riktigt billigt för en grymt snabb och stabil VPS.

Så om du vill ha ett obegränsat utrymme till ett lågt pris och ändå få ett stabilt webbhotell rekommenderar vi på webbhotells.se att du tittar närmare på Servage One.