Billiga Webbhotell

Riktigt låga priser gör gratis webbhotell onödiga

Att lägga sina sajter på ett gratis webbhotell är inget vi rekommenderar. Man brukar säga: du får vad du betalar för, vilket innebär att om du inte betalar något får du ingenting. Okej, du får ett visst utrymme på nätet, men det är allt. Anledningen till att vi inte rekommenderar ett gratis webbhotell är att det brukar vara instabilt, långsamt, du drabbas av reklam som du inte får betalt för, supporten är dålig eller obefintlig och webbhotellet kan plötsligt läggas ner och då försvinner alla dina sajter i ett nafs. Därför är det dumdristigt att skaffa ett gratis webbhotell, inte minst nu när så många grymt bra webbhotell har blivit riktigt billiga.

Naturligtvis är det den hårda konkurrensen som har gjort att priserna pressats, vilket är utmärkt för dig som funderar på att köpa webbhotell. I skrivande stund finns det en mängd webbhotellserbjudanden, här är några av dem:

Crystone ger 75 % i rabatt under det första året, det vill säga du betalar 15 kronor i månaden (18.75 inkl moms) och för det får du 250 GB i utrymme och 5000 GB i trafik!

Hos Webbdo betalar du 9 kronor i månaden under det första året och sedan 49 kronor i månaden. Webbdo har en startavgift på 149 kronor, men å andra sidan får du en domän helt gratis.

Hos City Network får du 250 GB i utrymme för 10 kronor i månaden under det första året, sedan betalar du 74 kronor i månaden.

Det finns även webbhotell som alltid har riktigt låga priser, till exempel Surftown som tar 36.25 kr/mån och One.com som tar 12 kronor kr/mån. Dessutom delar Binero och City Network just nu ut .nu-domäner för 9 kronor styck!