Säkra din hemsida med VPS

När mer och mer personer ansluter sig till internet varje dag, kommer enklare åt internet via sina smartphones vart dom än är så är det viktigt att alla tjänster alltid fungerar. Många lägger sina hemsidor på ett webbhotellspaket idag men glömmer bort hosting allt eftersom deras verksamhet växer.

Man kan jämföra det lite med att om du har en butik mitt i Stockholm som säljer skjortor, du gör mycket reklam för din butik eftersom du vill att besökarna ska hitta den, besöka butiken och till slut göra ett köp när dom bestämt vilken skjorta dom vill ha. Men om du inte tänker på att din butik har tillräckligt med kapacitet och mer så kommer ingen kunna komma in i butiken när du väl fått besökarna att hitta din butik.

Om du däremot samtidigt som din butik växer så även växer din hosting så kommer besökarna alltid kunna komma in oavsett hur många som är inne i butiken just nu. Så innan du lägger dyra pengar på marknadsföringen så säkra upp din hosting för den nya anstormningen av besökare. Prata med din hostingleverantör och förklara att du kommer att göra en satsning på marknadsföring och se om dom har en lösning för VPS.

Om din leverantör inte skulle ha VPS så rekommenderar vi starkt Miss Hosting. Miss Hosting erbjuder VPS från 45 kronor i månaden, vilket gör att du enkelt kan satsa på din marknadsföring utan att vara orolig för att dina besökare inte ska kunna komma åt din hemsida. Läs mer om VPS från Miss Hosting.

Vi på Webbhotells.se har även jämfört en rad olika VPS Leverantörer, där du kan se över vilken du ska välja.