Summer 2016

Sommar-rea på webbhotell från Miss Hosting!

Just nu har Miss Hosting en riktigt bra Sommar-REA på alla sina 3 webbhotells paket. Detta är perfekt för dig som är på jakt efter ett nytt webbhotell inför sommaren och hösten. Oavsett om du ska bygga en ny hemsida eller om du är på jakt efter att byta leverantör om du är missnöjd med ditt nuvarande Webbhotell.

Miss Hosting som bekant är ett nytt webbhotell i Sverige, men ändå ett av dom vi anser bäst på marknaden. Dom är generösa med både utrymme 100GB, obegränsat med trafik, obegränsat med e-postadresser, obegränsat med domäner, och som om inte det vore nog får du även en gratis Sitebuilder. Men som om inte detta vore nog har dom nu även lanserat en stor sommar-rea där dom säljer ut sina webbhotell med hela 75% rabatt.

Detta innebär att du kan få deras billigaste webbhotell för endast 10 kronor per månad just nu, ordinarie pris är 39 kronor. Du sparar alltså hela 435 kronor på ditt första köp just nu, kampanjen gäller hela sommaren.

Miss Hostings support är en av det bästa vi har varit med om sen tidigare, de har öppet 24/7, med svensk support mellan 8-24 varje dag, övriga tider finns det engelsk support som är lika hjälplig och vänlig som den svenska supporten. Dom hjälper dig även med gratis installationskostnad, flytt av befintlig hemsida ifrån en annan leverantör. Du får även tillgång till deras video galleri där du enkelt kan se hur du installerar WordPress, lägger upp e-postadresser, bygger hemsida via deras SiteBuilder och mycket mer.

Passa på nu och missa inte denna chans att beställa webbhotell från en riktigt bra leverantör som lever upp till alla förväntningar och mycket mer!