Sommarrea på webbhotell

Just nu har tre av Sveriges största webbhotell har en riktigt bra sommarrea, så det är bara att passa på att fynda om du är på jakt efter ett nytt webbhotell.

City Networks sommarrea: 5 kronor för ett helt år. Ja, du läste rätt, inte 5 kronor i månaden under ett år, utan för hela året. Observera att City Network inte har någon startavgift, så allt du betalar är 5 kronor och sedan har du ett av Sveriges bästa Webbhotell ett år framåt. Du behöver inte heller fortsätta använda webbhotellet efter det har gått ett år eftersom City Networks webbhotell inte har någon bindningstid. Vi anser att City Networks webbhotell är ett av de bästa på marknaden så nu när City Network rear ut 3000 webbhotellspaket gäller det att passa på.

Crystone, sommarens erbjudande: 9 kr/mån under det första året, det vill säga 108 kronor för ett år. Det är ett riktigt bra sommarerbjudande för ett webbhotell med 250 GB i utrymme, 5000 GB i trafik och där du kan slänga upp ett obegränsat antal domäner. Dessutom är Crystone ett snabbt och stabilt webbhotell, så därför är 9 kr/mån är verkligen ett klipp.

Bineros Fyllerea: 50 % rabatt på både privatpaket och företagspaket. Ja, Binero kallar sin sommarrea för just fyllerea eftersom beslutet om sommarrean, enligt egen utsago, skedde under marknadsavdelningens Afterwork. Om det är sant eller inte vet vi inte någonting om. I vilket fall som helst så får du 50 % rabatt på Bineros webbhotell vilket innebär att du bara betalar 34.50 kr/mån för privatpaketen och 69 kr/mån för företagspaketen. Det är inte riktigt samma vrakpriser som City Network och Crystone erbjuder, men är ändå ett riktigt bra erbjudande för ett mycket bra och prisat webbhotell som ger dig ett stort utrymme.