Svenskt webbhotell

Fördelar med ett svenskt webbhotell

När du ska starta din egna hemsida finns det olika webbhotell du kan välja mellan. Det är inte alltid lätt att välja rätt och veta vad du ska gå efter. En rekommendation är att välja ett svenskt webbhotell där du får större frihet, bättre tillgänglighet, högre säkerhet och kan välja mellan resurser. Det är viktigt att din hemsida ger just den känslan du vill förmedla.

Väl rätt webbhotell

Det finns en hel del webbhotell att välja mellan och du kommer inte undan månadskostnaden. Du kan dock påverka kostnaden och spara flera hundra varje månad beroende på vilket svenskt webbhotell du väljer. Till exempel erbjuder MissHosting ett webbhotellspaket som är väldigt prisvärt då det endast kostar 10 kronor i månaden. Du får även bra med utrymme med över 100GB+ och obegränsad trafik. Enligt kunderna så toppar MissHosting listan över webbhotell som är bäst.

För 11 kronor i månaden kan du få ett svenskt webbhotell hos Webbdo. Detta webbhotell passar både privatpersoner och företag, varför de inte placerar sig först på listan är att servarna är i USA vilket kan leda till lite längre responstid. Här får du dock hög prestanda, 1,5 GB i utrymme och 40 GB i trafik. Du har dessutom ingen uppsägningstid samt att du får eget domännamn som ingår första året som kund.

Hur mycket utrymme och trafik behöver du?

One.com är ett annat svenskt webbhotell som du kan använda för 15 kronor i månaden. Du slipper kodning och det här webbhotellet lockar många privatpersoner som inte vill lägga ner en förmögenhet på månadsavgifter. Detta webbhotell passar bra för bloggar och enklare hemsidor där du får bland annat 15GB+ i utrymme och obegränsad trafik. One.com använder WordPress och har även ett inbyggt virus- och spamfilter som gör att du slipper få virusliknande mail skickade till din e-post. För dig som är ute efter ett lite mer avancerat webbhotell rekommenderas Wopsa för 50 kronor i månaden. Här hittar du lite avancerade funktioner och ett webbhotell till ett förmånligt pris.