Testa SEO Hosting

Om du kan det här med SEO så förstår du redan värdet av att ha olika IP-adresser för dina hemsidor. Det gör att du kan länka dina sidor till varandra och på så sätt få dem högre upp på Google eftersom Google och andra sökmotorer älskar länkar. Om dina hemsidor har många inlänkar tyder det på att folk gillar dina sajter, men om du länkar till dina egna hemsidor och de har samma IP-adress så ser sökmotorerna det och därför ignoreras ofta dessa länkar. I värsta fall kan du till och med straffas om du länkar mycket, vilket gör att dina sajter hamnar längre ner i sökresultaten.

Om du använder dig av så kallad SEO Hosting får alla dina hemsidor unika IP-adresser trots att de ligger på en och samma server och då minskar risken för att dina länkar inte får något värde eller att du straffas. Om du vill veta mer om hur det här fungerar ska du läsa vidare under SEO Hosting här på webbhotells.se.

SEO Hosting hos Crystone

Om du vill testa SEO Hosting kan du vända dig till exempelvis Crystone som för närvarande har fyra olika lösningar för SEO Hosting. Du kan antingen ha dina sajter på en VPS eller på en dedikerad server. Denna lösning är förvisso inte jättebillig men du får mycket för pengarna, både en suverän SEO Hosting och en riktigt snabb server. Om du redan idag använder dig av VPS eller dedikerad server blir steget inte så enormt stort när det gäller priset.

Så här ser Crystones SEO Hostinglösningar ut:

VPS SEO Hosting Light: 50 unika IP-adresser, 50 GB HD, 640 GB trafik, 2 MB RAM och 2,27 GHz Xeon.

VPS SEO Hosting Pro: Samma som ovan men du får 100 unika IP-adresser istället.

Dedikerad SEO Hosting Light: 50 unika IP-adresser, 2 x 500 GB HD, 1500 GB trafik, 2 GB RAM och 3.1 GHz Xeon.

Dedikerad SEO Hosting Pro. 100 unika IP-adresser, 4 x 500 GB HD, 1500 GB trafik, 4 GB RAM och 2.4 GHz Xeon QuadCore.

Om du tar SEO på allvar kan vi på webbhotells.se varmt rekommendera Crystones SEO Hostinglösningar.