Hemsida för mycket utrymme

Tips på webbhotell: Billigt, stabilt eller stort utrymme?

När man ska välja webbhotell kan vissa tycka att priset är viktigast medan andra tycker att kvaliteten är viktigare. Och så finns det de som prioriterar ett stort utrymme. Vi ska därför här ge dig tips på några bra webbhotell som är sorterade efter lägsta pris, bästa stabilitet och största utrymme.

Webbhotell till lägsta pris

Om du är ute efter ett extremt billigt webbhotell kan du alltid titta närmare på Ones webbhotell. One passar perfekt för dig som vill komma riktigt billigt undan och som bara har en enda sajt. För endast 12 kr/mån får du 5 GB i utrymme och även en domän ingår i priset, men observera att du bara kan knyta en domän till webbhotellet. Om du vill ha fler sajter måste du skaffa fler webbhotell.

Webbdo är det perfekta lågprishotellet för dig som vill lägga upp några hemsidor som inte kräver så mycket utrymme. För 29 kr/mån får du 600 MB i utrymme, 20 GB/mån i trafik och 3 MySQL-databaser. Webbdo är dessutom ett snabbt och riktigt stabilt webbhotell.

Extremt stabilt webbhotell

Om priset är oviktigt för dig och om du föredrar kvalitet framför kvantitet så är FS Data webbhotell något för dig. FS Datas webbhotell är extrem stabilt, har en riktigt bra prestanda, supporten är grymt bra och du kan knyta hur många domäner som helst till webbhotellet. FS Data har två olika paket. Det mindre paketet kostar 149 kr/mån och ger dig 20 GB i utrymme och 300 GB trafik/mån och det större paketet ger dig dubbelt så mycket utrymme och trafikmängd för 289 kr/mån.

Webbhotell med stort utrymme

Om du vill ha ett riktigt stort utrymme till ett rimligt pris kan du med fördel vända dig till City Network, Crystone eller Binero.  Dessa webbhotell är dessutom stabila och har en bra prestanda, inte minst City Network som vi varmt rekommenderar. City Network och Crystone ger dig 250 GB i utrymme och 5000 GB i trafik/mån för 74 kr/mån respektive 65 kr/mån. Under det första året betalar du endast 10 respektive 15 kr/mån. Binero ger dig 100 GB eller 200 GB för 69 respektive 138 kr/mån.