Webbhotellet Loopia

I följande text hittar du mer information om webbhotellet Loopia, deras tjänster och i vilka sammanhang det passar dig extra bra att ansluta dig till dem.

Mer om Loopia

I likhet med många av de andra stora webbhotellen som finns på marknaden idag erbjuder också Loopia en rad olika lösningar. Men, till skillnad från många andra webbhotell så samarbetar Loopia med andra parter i större utsträckning. Det gör att du som kund får möjlighet att både flytta din befintliga hemsida till Loopia lättare samt ger dig ännu fler verktyg genom deras samarbetspartners. Exempelvis samarbetar de med WordPress så att du enkelt ska kunna flytta mellan de båda webbhotellen.

De erbjuder förstås en rad egna alternativ också. Till exempel finns det möjlighet att bygga din egen hemsida med deras enkla verktyg, precis som hos de andra stora aktörerna på marknaden. Det innebär att du kan välja mellan en rad olika mallar och teman för att snabbt och enkelt skapa en egen hemsida. Sedan kan du också välja att lägga till olika aspekter såsom möjligheten för e-handel, koppla en e-post till hemsidan och liknande.

Om du vill starta någon form av e-handel erbjuder de hjälp och stöd samt olika skräddarsydda lösningar. Dock är de här alternativen mer inriktade på företag och en mer värd investering om du säljer produkter i något större skala.

Du kan också välja att inte skapa en hemsida, utan att skapa en blogg via Loopia. Det fungerar som det gör hos WordPress eftersom de båda samarbetar. Dock ingår det inte nödvändigtvis ett domännamn om du väljer att starta en blogg istället för att starta en hemsida.

En annan aspekt som är bra att ha koll på oavsett vilket alternativ du väljer är hur stort lagringsutrymme du vill ha. Det ser lite olika ut för olika lösningar och om du inte vill lägga upp några större videoklipp eller ljudklipp kan det vara smart att välja ett billigare alternativ med ett mindre lagringsutrymme.

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet