Domänövervakning

Om du har många hemsidor och domäner utspridda på många olika webbhotell så vet du hur svårt det kan vara att hålla reda på när domänerna ska förnyas. Det händer ofta att folk missar att förnya sina domäner och sedan, på grund av det, förlorar dem. Det är naturligtvis inte bra alls, framförallt om man tjänar pengar på de sajter som finns på domänerna. Om du inte vill riskera det här kan du använda dig av domänövervakning.

Så fungerar domänövervakning

När du använder dig av domänövervakning kan du hantera och bevaka alla dina domäner på en och samma plats, du behöver alltså inte logga in på vartenda webbhotell du har för att sköta om det här. Det här gör att du inte riskerar att missa en domän som måste förnyas, och att du sparar en massa tid som du kan använda till något viktigare. Dessutom får du tillgång till flera andra nyttiga tjänster om du använder dig av domänövervakning.

Domänövervakning hos Domaintower

Om du till exempel använder dig av Domaintower’s domänövervakning får du koll på mycket annat som har med dina domäner och hemsidor att göra. Här ska vi ge dig några exempel på vilka tjänster som ingår om du vänder dig till Domaintower.

Rank Tracking och integration av Google Analytics. Du får tillgång till domaintowers Rank Tracker som har koll på hur högt dina nyckelord rankas hos Google. Det här kan du naturligtvis även göra med andra verktyg, men det är ändå skönt att funktionen finns på samma ställe som domänhanteringen. Du kan även integrera Google Analytics hos domaintower så att du slipper ytterligare en inloggning, den hos Google Analytics.

Länkövervakning och resultat av din internetmarknadsföring. Alla dina inlänkar kan också övervakas hos domaintower, vilket gör att du direkt ser om det är någon som har slutat länka till dig. Den här funktionen är extra bra för dig som har köpt länkar som du därför har rätt till. Domaintower har även ett verktyg som hjälper dig att se vilken effekt din marknadsföring i de sociala medierna har.

Domaintower har alltså en mycket bra domänövervakning med många extratjänster som gör att du slipper en mängd olika inloggningar på olika platser när du ska hantera och analysera dina sajter. Därför kan vi på webbhotells.se varmt rekommendera domaintower för din framtida domänhantering.