Gratis Hemsida

Nå ut till kunder med gratis hemsida

Att ha en tydlig närvaro på nätet är idag en självklarhet för alla som är ute efter att synas eller vara tillgängliga för andra. Genom att ha en egen hemsida så blir det lättare för både företag och privatpersoner att uppfylla dessa krav på närvaro. Med en egen hemsida så kan man enkelt förmedla information till sina nuvarande eller blivande kunder till exempel genom en uppdaterad blogg. Det är också mycket lätt att lägga upp en webbshop med betalningsfunktion för den som bedriver eller planerar att börja med e-handel, och när det är klart så är det bara att fylla lagerhyllorna med produkter som ska säljas.

Miss Site – Gratis hemsida på 5 minuter

Med hjälp av Miss Sites enkla Site Builder kan du bygga din egen hemsida helt gratis på endast 5 minuter. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av webbutveckling eller skript. Med enkla Drag n’ Drop funktioner kan du lägga till bilder, texter, videos, koppla din hemsida mot sociala medier och mycket mer!

Bygg din gratis hemsida nu med Miss Site!

Länge var det både dyrt och komplicerat att registrera och underhålla en hemsida, men idag är det möjligt att skapa en egen gratis hemsida på bara några minuter. Mallar och verktyg finns för att din sajt ska kunna byggas och anpassas precis så som du vill ha den, och du kan också enkelt ställa in så att din nya gratis hemsida visas likadant oavsett om det är på en dator eller i webbläsaren på en smartphone. Eftersom det inte ställs några krav på förkunskaper inom webbdesign eller programmering så kan du istället låta din kreativitet flöda fritt när du konstruerar din nya sajt. Det betyder också att vem som helst, oavsett ålder, lika lätt bygger en egen gratis hemsida med hjälp av de tillgängliga verktygen. Du kommer också upptäcka att det är roligt att designa sin egen hemsida, och för den som har ett sinne för att vara kreativ så kan detta lätt utvecklas till en hobby.

Förverkliga dina drömmar med en gratis hemsida

Som nämndes tidigare så kan du enkelt komponera din egen gratis hemsida genom att med hjälp av mallar och verktyg sätta ihop den så som du önskar. Efter detta är avklarat så kan din hemsida enkelt laddas upp till en kostnadsfri domän, och är då tillgänglig för nätbesökare omedelbart. Dessutom kommer människor som googlar (eller använder andra sökmotorer) kunna hitta din hemsida, förutsatt att du fyllt din gratis hemsida med relevant information.

Om du har investerat i en eller flera domäner (till exempel köpt ditt eget namn eller ditt företags namn som en .se-adress) så kan du använda denna domän i kombination med din gratis hemsida, genom att enkelt peka om domänen. De pengar du sparar på att göra en gratis hemsida är väl värda att istället lägga på att registrera en egen och personlig domän. Detta eftersom det dels ger ett professionellt intryck, och dessutom så rankas din hemsida som mer relevant i sökresultaten om domännamnet på något sätt anknyter till sidans innehåll. Av detta följer att flera människor, och i bästa fall fler kunder, kommer att hitta till din hemsida. Om du ändå inte är redo att köpa en egen domän, eller ännu inte har bestämt dig för ett namn, så finns också möjlighet att lägga upp hemsidan utan kostnad och om du vid ett senare tillfälle vill flytta sidan så går också detta väldigt lätt.