Hemsida24.se
49:-/mån

Hemsida24.se

Vårt omdöme
Kundomdöme
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Pris



Hemsida24 är Sveriges äldsta SiteBuilder och används av tusentals företag och privatpersoner, dom har funnits sedan 2008 och är baserade i Halmstad Sverige. Med en unik Sitebuilder som inte går att hitta någon annanstans på marknaden är dom oslagbara i enkelhet och stilrent verktyg att bygga din egna hemsida i.

För ett företag som ska bygga sin första hemsida eller skapa en helt ny är detta verktyg perfekt, du bygger enkelt din egen hemsida på några timmar istället för att lägga ner flera tiotusentals kronor på en webbyrå som ska bygga din hemsida åt dig. Vi har själva testat Sitebuildern som Hemsida24 erbjuder och vi kan bara säga att det är få andra verktyg där ute som slår detta, det är helt enkelt ett av dom bästa som marknaden har att erbjuda.

Hemsida24 Standard

Mobilanpassad hemsida
SEO-guide
Obegränsat antal undersidor
10 GB Lagringsutrymme
Eget domännamn
99kr / månad

 

Hemsida24 Professionell

HTTPS
Mobilanpassad hemsida
SEO-guide
Obegränsat antal undersidor
30 GB Lagringsutrymme
Eget domännamn
Pris: 169kr / månad

 

Hemsida24 E-Butik

E-butik
HTTPS
Mobilanpassad hemsida
SEO-guide
Obegränsat antal undersidor
30 GB Lagringsutrymme
Eget domännamn
Pris: 249kr / månad

 

 

Sammanfattning

För att enkelt sammanfatta Hemsida24 är detta valet för dig som ska bygga första hemsidan för ditt företag eller bara bygga en ny variant av er nuvarande hemsida.

4 recensioner om Hemsida24.se

 1. VARNING! De skickar ut fakturor på tjänster man inte beställt och sedan kan inte supporten svara på vad som hänt. Tar veckor innan ekonomiavdelningen ringer upp men utan resultat.

  Beställ inte deras tjänster!

 2. Tjänsten verkar bra men jag kom aldrig så långt att jag hann ta del av det positiva
  Efter 3 samtal med kundtjänsten i syfte att makulera en faktura för att kunna betala avgiften med kontokort så gav jag upp.
  Min irritation över det misslyckade försöket att lösa ett problem som inte ens är ett problem fick mig att byta leverantör.

  Inte nöjd

 3. Dela med dig av din erfarenhet av detta webbhotell. Skriv gärna både det positiva och negativa.

 4. Enkelt att hantera osv. Men det som drar ner betyget är att det saknas kundservice och support som tar lång tid att chatta med.

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet