Meebox
12:-/mån

Meebox

Vårt omdöme
Kundomdöme
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • PrisMeebox grundades 2010 hemma hos ett gäng duktiga eldsjälar för att sedan flytta ner i en källarlokal i Köpenhamn. Idag har de ett kontor mitt i Köpenhamn med över 10 anställda och förfogar över tusentals servrar som är placerade i ett säkert datacenter som drivs av NetGroup A/S. Meebox expanderar hela tiden och har blivit ett riktigt bra hostingföretag att räkna med.

Suverän support

Bra support och kundbemötande verkar vara Meebox ledstjärna. Om man har problem med sitt webbhotell eller behöver hjälp med någonting så får man oftast ett snabbt svar och snabb hjälp. Ofta svarar de inom en halvtimme till en timme när man e-postar dem och problem brukar vara lösta inom några få timmar vilket är riktigt bra. Det är en fördel att inte alltid vända sig till de största bjässarna i branschen. Deras kunder har gett dem riktigt höga betyg och är mer än nöjda med Meebox webbhotell

Lite om webbhotellet

Själva webbhotellet är det inte heller något fel på. Det är snabbt, stabilt, säkert och använder sig av den mycket populära och lättnavigerade kontrollpanelen cPanel som gör det enkelt för dig att hantera webbhotellet. Meebox gör regelbundna backupper och erbjuder 6 prisvärda webbhotellspaket.

Meebox har tre prisvärda paket som ger 10, 20 och 30 GB i utrymme för bara någon tio i månaden. Du kan även välja mellan tre professionella webbhotell som förvisso inte ger dig mer utrymme och en massa extrafunktioner men de är betydligt snabbare och stabilare än andra webbhotell.  Det billigaste professionella webbhotellet kostar en dryg hundralapp i månaden, men det kan det vara värt om du har högra krav på prestanda och stabilitet.

5 recensioner om Meebox

 1. I have had Meebox for a couple of years now. No problems and always great support.

  • Supporten är det inget fel på men problemfritt ? – nej.
   sen har du inga problem varför kontaktar du då supporten?

   • Ibland behöver du bara hjälp, behöver inte vara Meebox fel. 🙂

    – Matts

 2. Jag har hittat Meebox genom webbhotells.se. Jag kan verkligen rekommendera Meebox webbhotell. Det var så lätt att komma igång med en hemsida.

  Bra support trots att det var engelska.
  Mycket bra hemsida editor.

  – Matts.

 3. Segt, sidorna och mailen går segt!

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet