MissHosting
9:-/mån

MissHosting

Vårt omdöme
Kundomdöme
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • PrisMissHosting är ett nytt webbhotell på den svenska marknaden, varumärket är nytt men teamet bakom har en både lång och bred erfarenhet om webbhotell och domäner. För bara 29 kr per månad får du hela 100GB i utrymme när du köper deras enkla webbhotellspaket. Inte nog med det, du får även SiteBuilder (helt utan extra kostnad) och du kan koppla på obergänsat antal domännamn samt e-postadresser i deras webbhotellpsaket basic!

Miss Hostings kontrollpanel är en av de enklaste vi har testat, stora och snygga ikoner gör det enkelt att navigera runt när vi ska lägga upp vår hemsida och e-postadresser. I kontrollpanelen finns även en mycket smidig one click installer som gör det möjligt att installera WordPress, Joomla, Drupal och många fler CMS system med endast ett klick, en mycket smidig och uppskattad funktion!

Miss Hostings Webbhotellspakets

Webbhotell Basic

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: 100GB

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 29KR / Mån – KAMPANJ 9 KR / Mån

Webbhotell Pro

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: 250GB

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 69KR / Mån – KAMPANJ 19 KR / Mån

Webbhotell Ultimate

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: Obegränsat

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 109KR / Mån – KAMPANJ 29 KR / Mån

Sammanfattning

För att sammanfatta Miss Hosting så är detta ett nytt webbhotell som kommer att växa på den svenska marknaden. Med ett enkelt och bra system, en säker och stabil serverplattform med en hög upptid!

16 recensioner om MissHosting

 1. Fantastisk support av Lovisa och mycket bra priser! Rekommenderas varmt.
  MVH
  Lena

 2. Har mitt cafes hemsida och e-post hos Miss Hosting, bytte från ett annat webbhotell nu under julen och allt har fungerat perfekt! Supporten hjälpte mig flytta över både hemsida och e-post, tog någon timme och sen fungerade mitt konto där!

 3. Bra och snabb support!
  Man får intrycket att supporten är på Engelska men Svenska och att personerna tydligen sitter i Sverige blir man sluttningen varsle.
  Tråkigt att man med billigaste alternativet enbart får en databas.

 4. Bästa webbhotellet, vi har efter vi flyttade klubbens hemsida från Crystone till Miss Hosting aldrig haft något problem. Supporten är mycket hjälpsam och svarar direkt dygnet runt, rekommenderar Miss Hosting till alla!

 5. Vi flyttade till Miss Hosting för ungefär 1 år sedan och vi har aldrig ångrat oss. Våran mail fungerar helt problemfritt, även supporten svarar direkt när man ringer och leverarar alltid en riktigt bra service! 5 av 5 stjärnor utan snack!

 6. Great Support

  great support! I Have just switched from a host and the performance is like day and night. Particularly pleased with their chat support.

 7. Ett webbhotell som har möjligheter att bli ett webbhotell man väljer om MissHosting upphör med falsk marknadsföring och anger vad man egentligen får. Det passar bra till medelmåttiga som inte ställer krav men till seriösa så sök er till en aktör som kan sina saker och har funnits på marknaden en längre tid med seriösa metoder.

 8. Fantastiskt enkel och bra sitebuilder så att man slipper koda själv.

  Jag upplever kundtjänsten som otroligt inkompetent och att ärenden är krångliga att lösa, då de kräver mycket feedback. Då min sida gick tillbaka till en tidigare version utan att jag själv gjort några ändringar och inte gick att redigera längre fick jag svaret att redigeringen av hemsidan är mitt eget ansvar och att de inte kunde göra mer än vad de gjorde – det var jobbigt för mig iom att vi precis marknadsförde oss intensivt och att hemsidan helt plötsligt såg ut som skit, vilket jag förklarade för dem och bad dem att prioritera att åtgärda felet – de sade att de hade andra kunder också och att det inte var möjligt för dem att göra det.

  Felanmälde igen och poletten trillade ner till sist, varpå de “åtgärdade felet” och mailade mig om det, men det var fortfarande inte åtgärdat. En vecka senare skriver jag det här meddelandet och jag kan fortfarande inte redigera min hemsida – de ber mig nu att svara på deras kundtjänstmeddelande om att felet är åtgärdat, vilket de tidigare sagt att jag inte behövt. Väldigt mycket strul kort och gott och jag kämpar med att inte gå upp i atomer varje gång jag behöver ha kontakt med dem.

 9. Jag har använts Misshostings webbhotell sen 3-4 månader tillbaka och har såhär långt inte något att klaga över. Priserna är mycket bra, supporten vänlig och snabba på att svara. För mitt enkla behov så har deras tjänst passat alldeles utmärkt!

 10. Super bra webbhotell, en extra stor stjärna till alla i deras support!

 11. Sveriges bästa webbhotell lätt

 12. Sjuk bra

 13. Super bra!

 14. Fantastiskt support. De gjorde hela flytten av hemsidan (wordpress) från one.com. Samtidigt hjälpte de till att göra om språkhanteringen så att den fungerar perfekt. Kommer köra på detta i många år framöver. Varmt rekommenderad!

 15. Bra kundsupport och schyssta priser. Jag kör själv på en enklare variant, men lär behöva uppgradera inom kort. Det enda som drar ner helhetsintrycket är att det inte finns någon kompetent backuplösning på plats, det får man pröjsa extra för.

  Mer specifikt är jag nöjd, och lär vara kvar ett bra tag framöver..

 16. Använder Miss Hostings mest påkostade webbhotell, och tycker det fungerar bra. Lite sporadiska 5-minutersavbrott ibland men bortsett från det har jag inget att klaga över:)

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet