StableHost
9:-/mån

StableHost

Vårt omdöme
Kundomdöme
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrtollpanel
 • PrisStableHost är ett av dom mest populära brandsen på den internationella marknaden, med ett gott ryckte och över 15 år i branschen är dom ett självklart val. Dom har en 24/7 support som är väldigt tekniskt kunnig och kan hjälpa dig med alla tänkbara problemen som kan uppstå när man har delat webbhotell. Alla tjänster som du tänker på när du hör webbhotell ingår så som mail, databaser, email med mer. Men som om inte detta vore nog kan du även välja själv vart i världen du vill ha din server, StableHost erbjuder 3 unika länder och världsdelar du kan ha din data i, du kan välja mellan:

 • Amsterdam, Europa
 • Phoenix, USA
 • Shanghai, Hong Kong

Som om inte detta vore nog så har även stable host vunnit en rad med priser och fått belöningar för sin vädligt bra och tekniskt kompetenta personal, vilket vi här på Webbhotells.se tycker är mycket bra och något som kunder bör fokusera på! I alla planer ingår även obegränsat med utrymme och trafik, vilket är ett stort bonus och gör att alla kan växa sin hemsida hos StableHost!

StableHost Webbhotellspakets

Webbhotell Starter

Sitebuilder: Ingår

Disk Utrymme: Obegränsat

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post & Chatt

Pris: 29 kronor per Månad

Webbhotell Pro

Sitebuilder: Ingår

Disk Utrymme: Obegränsat

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post & Chatt

Pris: 69 kronor per Månad

Webbhotell Platinum

Sitebuilder: Ingår

Disk Utrymme: Obegränsat

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 249 kronor per Månad

Sammanfattning

För dig som letar efter ett internationellt alternativ så bör StableHost vara det självklara alternativet för alla dina sidor, vi använder oss utav dom för våra internationella sidor och vi är super nöjda med deras tjänster!

3 recensioner om StableHost

 1. Super bra, har lanserat mitt företag i USA och valde deras Datacenter i Phenoix, aldrig haft något problem och fungerat bra hela tiden!

 2. Använder mig av deras server i Amsterdam och är väldigt nöjd med upptider och support. Om man vill ha ett stabilt webbhotell till en relativt billig peng så kan jag rekommendera stableHost.

 3. Hittills den sämsta webhost jag använt och den dyraste (fast intrycket var att det skulle vara billigast), har precis betalat en faktura på 1188 SEK. Administrationssidan är krånglig, mailprogrammet (flockmail) som är kopplat till stabelhost det sämsta jag använt och min koppling till Macintosh mail slutade fungera när jag började använda flockmail. Varnar verkligen för stablehost!

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet