Webbdo
69:-/mån

Webbdo

Vårt omdöme
Kundomdöme
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Pris

Erbjudande just nu: första året 9 kr/månWebbdo är webbhotellet som placerar sig i det 29 billigare segmentet. Senaste tekniken, hög prestanda, och framför allt billigt! Du får som webbhotellskund en tjänst med både en hel del utrymme men också bandbredd från bara 29 kr i månaden. Priset är det alltså inget fel på.

Utöver det attraktiva priset så har Webbdo även en annan fördel. De är inte så stora. Stora webbhotell har oftast en lägre supportstandard då de har mycket mer kunder att sköta om. Webbdo har en mindre kundbas och kan därför ge mer tid åt varje kund.

Webbdo har tre olika paket.

Det billigaste, Webbdo Silver, kostar 29 kr i månaden och ger dig 15 GB trafik per månad, 600 MB utrymme samt 3 databaser. Perfekt till första hemsidan eller en helt vanlig hemsida/blogg.

Webbdo Guld, 49 kr per månad,  1.5 GB utrymme och 33 GB trafik i månaden. Räcker gott och väl till för de flesta webbplatser.

Webbdo Diamant, 69 k/månad, 2.9 GB utrymme samt 55 GB trafik i månaden. Ett bra alternativ när man har riktigt stora webbplatser som kräver mycket utrymme och har mycket trafik.

7 recensioner om Webbdo

 1. Tänker välja det här webbhotellet för att det ser ok ut. Dock ett stort minus från min sida då jag läser avtalet och inser (redan innan beställning) att du får lägga på 25%. Alla priser på sidan är nämligen exklusive moms, vilket borde omnämnas av en seriös recensent…

  • Riktigt dåligt att inte ange priser inkl. moms vilket alla näringsidkare enligt lag (Prisinformationslag 2004:347) är skyldiga att göra. Tvivlar att den “momsinformation” som finns längst ner på deras sidor räcker för att komma runt lagen men å andra sidan är jag ingen expert på området.

   Prisinformationslag 2004:347
   2 §
   “…pris: det slutliga priset för en bestämd produkt eller en bestämd enhet av en produkt, uttryckt i kronor, inbegripet mervärdesskatt och andra skatter..”
   10 §
   “..Prisinformationen skall vara korrekt och tydlig. Om det kan tillkomma avgifter och andra kostnader, skall detta anges särskilt..”

 2. Ett webbhotell med lite extra funtionelitet.

 3. + billigt
  + snabbt att komma igång
  + bra kundservice

  – VÄLDIGT segt. Tar väldigt lång tid att jobba i cPanel och med FTP:n. Har aldrig upplevt det hos någon annan leverantör.

 4. Billigt men sannolikt säljer de info om nya kunder till 3:e part. Har aldrig fått så många säljerbjudande från så många olika aktörer som när jag anlitade webbdo. Enda fördelen så här långt är introduktionspriset.

 5. Dela med dig av din erfarenhet av detta webbhotell. Skriv gärna både det positiva och negativa.

 6. Super – under 110 kr första året med domännamn!

Lämna en recension

Din email publiceras inte.

Betygsätt webbhotellet