SEO Hosting

Om du tjänar pengar på dina hemsidor och därför satsar på att hamna riktigt högt upp på Google bör du använda dig av SEO Hosting. Om du använder dig av SEO Hosting får du nämligen unika IP-adresser för varje sajt du har, vilket gynnar din sökmotoroptimering drastiskt.

SEO Hosting som vi rekommenderar

Här kan du läsa mer om vilka hosting leverantörer som vi rekommenderar för SEO Hosting erbjudande.

Miss Hosting SEO Hosting

Miss Hosting erbjuder SEO Hosting till kunder i hela världen, dom kan erbjuda dig IP-adress hosting från över 20 länder som hjälper dig att ranka på sökmotorerna. Med hjälp av VPS och Dedikerad Server lösningar kan du själv välja den lösning som passar just dig och dina behov.

Läs mer om Miss Hosting och deras SEO Hosting erbjudande!

Varför SEO Hosting?

Webbmasters som har många sajter brukar länka sajterna till varandra och ibland även skapa sajter vars enda syfte är att länka dem till sina viktigaste sajter. Fördelen med att länka är att sökmotorer som Google, Bing och Yahoo gillar länkar vilket gör att sajterna rankas högre. Länkbygge är nämligen det viktigaste redskap webbmastern har när det gäller SEO.

Nu är det tyvärr så att sökmotorerna har börjat känna av om hemsidorna som länkas till varandra hostas av samma server. Det här innebär att om du har två hemsidor på samma server och länkar dem till varandra märker Google det och du tjänar då inget på att länka sajterna till varandra. Ibland kan du till och med straffas av sökmotorerna och hamna längre ner i sökrankningen än vad du annars skulle ha gjort. Google och andra sökmotorer gillar nämligen inte att man försöker lyfta sina egna sajter med länkar.

Om du använder dig av SEO Hosting är det här problemet löst. Då får alla dina sajter unika IP-adresser och då vet inte sökmotorerna om att sajterna har samma webbmaster. Då kan du enkelt bygga länkar som lyfter dina sajter utan att du riskerar att straffas.